Beste stemningen

Nå er det virkelig tid for å rigge uterommet. Flammer, bål og levende lys er kanskje noe av det som virkelig skaper stemning. Lange dager ute,  dras ut i lune kvelder, og vi liker å ha tid og kose oss på terasse eller i utestuer.

Jeg har fått meg en vidunderlig ute peis som kan flyttes rundtomkring. Den kan stå på gulvet eller på bordet. Den er kjempe lett å bruke, lett å ta vare på og virkelig et pryd for øyet. Tenderflame ovnene finner du hos Sans Vennesla https://sansvennesla.no/butikk/pipelos-peis/tenderflame-peis

Jeg er så utrolig fornøyd med min. Den skaper stemning i utestuen hos meg 🙂

Ikke bare er den vakker, men den er også lett å håndtere. Enkel å fylle på tenderflame olje. Miljøvennlig og soter ikke. Det samme gjelder lyktene fra samme produsent.

Pynt med noe så enkelt som “hundekjeks”… det er vel strengt tatt ugress – men så dekorativt og lukter virkelig sommer.

Jeg synes det er viktig med tekstiler. Deilig å “pakke seg inne” dersom temperaturen synker nedover når solen senker seg. Sorte lette gardiner henger som slør foran åpningen i utestuen min. Jeg har brukt kjolestoff. Den henger veldig fint.

 

Lys lykter i sort pil fra Bloomingville – kjempe fine både inne og ute 🙂

 

Håper du ble inspirert! Lag deg en deilig ute krok, og ta deg en tur innom Sans på Kvarstein å se på de lekre ovnene de har. Mange modeller og flere prisklasser. Garantert noe for en hver 🙂

 

 

 

 

Publisert Legg igjen en kommentar
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *