Det gledes over nytt showroom


Det gledes over nytt showroom

Her er noen små glimt og inspo ?

Samle godbiter på ett sted

Jeg har jobbet hjemme. I et lite anneks i hagen på 15 m² har jeg hatt systue og sittet å tegnet, laget utkast til kunder på farger og møblering. Etter som tiden har gått, har det blitt mye farting rundt omkring for å innhente artikler til å bruke. En vakker dag dro jeg på messe sammen med kjæresten min. Først og fremst for å få inspirasjon, og å se hva som rører seg i markedet.

Jeg møtte på ei utrolig hyggelig dame som forhandlet produkter fra Sverige. On interiør og Waanja. Der var det mye jeg kunne hatt…! Selv, og ikke minst som jeg så jeg kunne bruke i diverse jobber for kunder. Når du har en samboer som er drit god faktisk, og i tillegg mer enn middels interessert i data, ble plutselig veien til nettbutikk veldig kort. Mange som har fått bakover sveis når de har kommet til systua og oppdaget de “store forholdene” ?

Tiden går og man utvikler seg. Gøy er det! Frk Fryd trengte en vakker dag mer plass. Og det har jeg fått. Himmel å hav som jeg gleder meg til å vise dere nye ting som ruller inn. Showroom vil være åpent hver torsdag fra 10-18 for alle, og timebestillinger utenom dette resten av uken.

Akkurat nå driver jeg med utpakking. Maaaasse tapet, stoffer, møbler, belysning. Et tøft kjøkken fra Strai er på plass. Super fine gulv fra Boen parkett pryder gulvene… og noe vegg også ?

Så skal du pusse opp eller bare har lyst å komme innom for inspirasjon, er det verdt turen ?

Velkommen!

Publisert på
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *