Dyktige fagfolk og sammarbeid

En av våre størte sammarbeidspartnere er Byggmester Kåbuland & Skårdal.

Det er utrolig gøy å jobbe sammen med så flinke folk. Som konsulent er det vanlig at man “peker litt” hvordan man tenker og mener ting skal være. Det er nesten som å si “hopp”… og når da snekkeren spør “hvor høyt”, da er det fryktelig gøy 🙂

Sånn er det å jobbe med Kåbuland & Skårdal. Det er ulike oppdrag, og det er både små og store prosjekter. Noen ganger lager de innredninger vi har tegnet og planlagt, og andre ganger er det nye eller flere vindu, fornyelse av vegger, bytte trapp, Bygge nytt. Hytte eller hus.

Akkurat nå følger vi et prosjekt de holder på med. Leiligheter på Storevollhei med stunning utsikt over elva. Masse lys. Jeg har selv vært inne på en av leilighetene og planlgt farger og material valg. Tegnet kjøkken og bad, og laget  belysningsplan. Det blir spennende å følge prosjektet til slutt. Hvis du har lyst til å se hvordan det ser ut, er dette status nå:

Store vinduer ut mot elven, og gjennomlys fremfor vindu kun på en vegg. Denne leiligheten har jeg også valgt litt tøff belysning til. Følg med å se, så kanskje du også får inspo til et prosjekt?

Ekstra takhøyde gir et enda mer luftig inntrykk ved spisestuen

Snekkeren, Kjetil Skaiå, snakket litt med oss. Gøy å snakke med fagfolk om løsninger 🙂

Flere snekkere, Tom Robbin, og rørlegger fra Olto vvs på jobb 🙂

Her kommer kjøkken plan også:

Kommer ikke så godt fram på tegningene, men overskapene er i en type hvit kalket tre, imens høyskap og benkeskap er brunsvart tre mønstret. Hvit benkeplate for å gjøre det litt lettere.

Jeg har bedt om å få overskapene montert på ei ramme ut fra veggen, slik at vi får ei led stripe med lys innerst bak overskapene og da mellom skapene og veggen. De vi få et litt “svevende” uttrykk. Sider på skapene vil skjule at modulene faktisk ikke henger direkte på veggen.

 

Morsomt å se fremdriften her. foreløpig ser det sånn ut i kjøkken hjørnet:

Følg med på fremdriften påfølgende uker. Alt skal stå klart i løpet av våren 🙂

 

Publisert Legg igjen en kommentar
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *