Hytte drøm akkurat sånn du ønsker deg

Drømmer du om hytte? Et fristed hvor du kan slappe av med familie. Ta med deg venner eller bare gjemme deg bort når du har lyst?

Det er veldig forskjellige ønsker og behov folk har. Det som er helt sikkert er at vi i Kåbuland & Skårdal kan hjelpe deg med å realisere drømmen din akkurat sånn du vil. Her kommer litt bilder fra hytte i fjellet. Vår dyktige og erfarne snekker, Dreng Brokke, bygger hytte etter kundes ønske. Sjekk ut denne kvistfrie furu panelen i hvit voks. Den vil gi et minimalistisk og reint uttrykk. Listefritt. Er du opptatt av detaljer? sammen kan vi finne din løsning. Skreddersydd for deg.

Panelet i taket “står” og ligger ikke i lengder. Slik får vi markert lengdene og vinklene i taket. Takhøyde og vindu gir enorm rom følelse.

Dreng har bygd mange hytter. Nøye og detaljorientert arbeid gir fornøyde hytte eiere.

Om få uker skal alt være ferdig. Her ser vi det mangler foringer i vinduene. Men legg merke til den flotte finishen på panelet.

I soverommene er det valgt lik farge på vegger og i tak. Dette gir en veldig rolig atmosfære og det vil gi et større spillerom for hva man tilfører av feks tekstil.

 

Hvis du skulle bygge deg hytte… hva er viktigst for deg? Er det utsikt, beliggenhet eller kanskje interiør og detaljer?

 

 

 

 

Publisert Legg igjen en kommentar
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *