Inspirasjon og innkjøp til nytt Showroom

Inspirasjon og innkjøp

til nytt Showroom

To ganger i året er det messe tid i interiørbransjen. Alt som kan krype og gå av store og små bedrifter strømmer til Lillestrøm og Oslo Design Fair i januar og august her til lands. I tillegg er det alltid verdt turen til det store utland på Maison Objet, i Paris. Formex i Stockholm, Milano hvis du virkelig skal dra på, eller rett over dammen for å se hva våre naboer i syd driver med, nærmere bestemt i Herning.

Jeg har nettopp vært i Oslo på Design Fair der. Nå er det jo litt spesielt for meg siden nytt Showroom er under oppbygging, slik at det var ikke bare for inspirasjon, men også for innkjøp og planlegging av våren. Det føles som jeg har brukt milliarder av kroner…. og det er vel helst fordi man blir veldig inspirert og lar seg rive med bittelitt ekstra ? Men en klok og vellykket foretningsmann sa til meg at skal du satse må du gjøre det skikkelig. Det nytter ikke halvveis. Da blir det halvveis. Derfor satser jeg ordentlig sammen med de beste aktørene i  markedet.

I løpet av de neste par ukene skjer det mye. Gardiner, stoffer, tapeter, møbler, ting og tang i bredt utvalg blir å finne i ny systue og nettbutikk. Kontor og kundemottak for konsulent tjenestene. Nye tegneprogram. Flott utstilling fra Boen parkett som samarbeidspartner og Kjellemo bygg, og til sist men ikke minst, et stort flott kjøkken fra Strai Kjøkken utstilt midt i showroomet blir stas. Jeg har et nært samarbeid med Strai og er utrolig stolt av det. Mine kunder har fordelsprogram der og nå vil  også en “stasjon”  i Vennesla gjøre det enkelt å vise flotte produkter. Det er bare å glede seg ?

I andre etasje over nye Olto-Bademiljø vil jeg bli å finne. Er du på tankene med nytt bad eller oppgraderinger i våte soner, hjelper jeg deg svært gjerne med planlegging. Sammen med fag folkene i 1 etasje har jeg laget utstillinger som virkelig er verdt å titte på. Med alt fra det stilrene, moderne og maskuline til det mer feminine og klassiske vil man finne noe for en hver smak. Tenker du for eksempel på et praktisk vaskerom som kun eksisterer i drømme… så kan jeg garantere du vil få hjelp, ikke bare til å finne de rette produktene til ditt prosjekt, men også fordi alle fag etablerer seg på huset.

HÅNDVERKERNES HUS ***

Jeg liker å kalle Vigelandbrugsvei 1.  for nettopp det, Håndverkernes hus. Av den enkle grunn at nå får du alle fag under samme tak. Snekker, maler, elektriker, rørlegger og konsulenten til å sette sammen hele prosjektet for deg. Du kan ikke bare gå tørrskodd fra den ene til den andre, men du får også fag kyndig hjelp fra begynnelse til slutt. Utstillinger til å ta og føle på. En sanselig opplevelse ?

Til sist legger jeg ved litt bilder fra messe og innkjøp. Tegninger og inspo. Jeg gleder meg STORT til å se deg, vise deg og hjelpe alle som ønsker det til å sette sine interiør drømmer ut i live ?

LITT FOR EN HVER SMAK ?

Publisert Legg igjen en kommentar
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *