Frk. Fryd og hennes interiør nettbutikk


Dette er Frk.Fryd og hennes interiør nettbutikk

Interiør konsulent Monica Uglehus er kjent som Frk.Fryd, hun som driver systue, styling tjenester, prosjektering, og sin egen interiør nettbutikk.

Folk skiller lett mellom hva de liker og hva de ikke liker, men så har de så mye fra før av som skal tas hensyn til. Derfor er det mange som ikke vet hvordan de skal få hjemmet eller rommet slik de ønsker seg. Hvis du også har spørsmål som...

Hvilke farger passer til det jeg har?

Hvordan endre stil uten å bytte alt jeg har? 

Hva er det viktigste jeg må gjøre før prosjektet starter?

interiør nettbutikk

Og ikke minst, hvor finner jeg en topp interiør nettbutikk som har alt fra interiør artikler, tepper og tapeter, til møbler og metervare? 

…Da er du kommet til rett plass!


 

Som interiør konsulent vet Frk.Fryd at det er mange ting å tenke på når du skal pusse opp eller innrede et nytt hus. Mange faktorer må taes hensyn til. For mange kan det være litt overveldende når man møter alle valgene som dukker opp i et prosjekt for bare et enkelt rom. Det er imidlertid noen tips og triks du kan bruke som forenkler mye av prosessen under en oppussing. Når en god stylist er flink til å lytte til dine ønsker, kan det resultere i de mest utsøkte rom med den nøyaktige atmosfæren du er ute etter.

Mange av interiør triksene som skaper denne atomsfæren vil du finne her fordi Monica deler hverdagen sin som stylist. Gjennom hennes prosjekter, med før og etter bilder, vil det dryppe masse gode tips i bloggen. Om du trenger mer personlig hjelp, med alt fra oppussing og nybygging, til sying av gardiner og valg av riktig farge eller tapeter på veggene...

...så tilbyr Frk.Fryd akkurat den servicen du trenger. Høres ikke det bra ut?

 

 

Om Monica Uglehus a.k.a. Frk.Fryd sin interiør nettbutikk

Frk.Fryd Interiør & Styling ble startet og drives av Monica Uglehus. Som interiør konsulent og stylist med kjærlighet for symaskiner har hun systue og verksted i Vennesla. Hun har også en "interiør nettbutikk" med salg av tepper, tapeter, møbler, metervare og interiør artikler.

Hele sitt yrkesaktive liv har hun jobbet med interiør, tegning og design. Med sin systue og interiør nettbutikk får hun fokusert på det hun elsker mest, nemlig å være interiør konsulent, stylist, personlig shopper, og syerske både for privatpersoner og bedrifter som skal pusse opp eller innrede nye lokaler.

Du kommer til å merke hennes effektive håndtering av ditt prosjekt. Hun har utviklet sine ferdigheter gjennom hele livet, helt siden barndommen da hun begynte å sy på sin mors symaskin som seks-åring. Veldig tidlig fant hun sin lidenskap, noe hennes klassevenninner fikk glede av da Monica allerede i fjerde klasse sydde gensere til dem.

I de senere årene har hun håndtert store prosjekter som konsulent for privatpersoner som har bygd nye hus eller pusser opp gamle, med gode referanser hver gang. Hun har også håndtert oppussing for skoler, kommuner og større firma rundt omkring i Agder.

Hennes øye for detaljer innen god design, kombinert med evnen til å virkeliggjøre dine visjoner for rommet du pusser opp, gjør at ditt prosjekt blir akkurat så bra som du håper det skal bli.

Du setter kanskje pris på god musikk, men du ser kanskje ikke for deg at du noensinne kan skape en tidløs radio-hit? Akkurat slik kan det være med interiør og design. Hvis du setter pris på god design, men kanskje trenger litt hjelp til å designe huset eller rommet ditt, da kan du kontakte Monica Uglehus og ta en uforpliktende prat om prosjektet ditt.

Hennes interiør nettbutikk er prikken over i'en i hennes hverdag som stylist. Hennes teft for virkelig god design og styling gjør at hun kan levere de flotteste varene til ethvert prosjekt, og med sin egen interiør nettbutikk har hun muligheten til å yte det aller beste for deg og ditt prosjekt.

testimonial
Monica er utrolig flink og inspirerende! Hun er alltid positiv og kommer med mange gode idéer. Anbefales på det sterkeste 🙂

— Camilla Drivenes Eikås
testimonial

Veldig fornøyd med tapeten jeg fikk hjelp til å velge. Rask levering!

— Rita Lund Thune
testimonial

Vi på Strai kjøkken Kristiansand bruker Frk.Fryd til oppussing og styling av utstillinger. Monica er kreativ og utrolig effektiv, ser alltid løsninger og kommer med gode forslag.

— Monica Lohnås Roland