Masseprodukt eller håndlaget design

Jeg har hatt meg en tur innom Sans Vennesla og tittet på skatter. Noen ganger er det bare så deilig å titte litt, få inspirasjon og få ideer. Det som slår meg er mangfoldet. Jeg finner alt fra masseproduserte lykter til designer lampe.

Jeg har en fetisj for belysning. Jeg synes lamper og belysning blir som møbel. På denne tiden er vi jo like mye ute, og mange har laget seg utestuer. om der er vanntett kan du jo bruke lampene dine der også. Ta en titt på disse:

Dette er Mr.Wattson. Det er en håndlaget LED lampe fremstillt av omhyggelig utvalgte materialer. Kroppen er av ask. Hodet er inspirert av retro biler. Du kan plassere han hvor du vil da “bena” er bevegelig. Han kan sitte, ligge, være tilbakelent eller fremoverbyd… akkurat som du ønsker – eller kanskje sånn du føler deg ? 😛  Lampe hodet kommer i flere farger 🙂

Enkle pendler kan også være utrolig dekorativt. Sjekk denne fine lyspæren!

Det finnes ulike lyspærer med og uten mønster. Tilpass om du har en enkel lampe og pimpe den litt?

 

Denne her kule lampen synes jeg hadde vært fin i en utestue. Litt røff og gir kult mønster til veggen 🙂

Vegg lysestaker fra Halvor Bakke. Disse gir godt lys da de er gullfarget inni. Kjempe dekorative både ute og inne.

 

 

når du først er i “stæsjinga” liker du kanskje dette speilet også? Har du tenkt over at du får dobbel effekt av lampen din hvis et speil henger slik at lampen speiler seg i det?

 

God sommer der du er, med eller uten lys og lykter 🙂

 

 

 

Publisert Legg igjen en kommentar
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *