Rengjøring og opprydning og julepynting

Er det ikke helt utrolig deilig når man tar en skikkelig vask og får ryddet opp litt? Når jeg får det fore meg og er i det rette hjørnet for rydding, kaster jeg eller gir ofte bort ting jeg ikke har brukt på en stund.

Noen ganger går også dagene så himle i ett at ting jeg har tenkt sskulle få plass hos meg, blir stående i det uendelige før det får sin plass.

I september var vi i frk Fryd på innkjøp, og da kjøpte jeg meg fire bilder som faktisk har stått klare for veggen, men ikke kommet opp før i går :O

Flaut! men nå henger de oppe 🙂

Kule bilder? eller ikke? Rammen er av speil, og bildet er foto.  To feminine av ballerinaer og pen dame i kåpe med panter i bånd, og to mer maskuline med propell fly.

Jeg har pyntet litt i Stua mi, men i morgen skal jule treet inn. Det blir veldig kos å få på plass. Er du sånn som følger fargene etter moten, eller MÅ det være rødt? Jeg har laget et litt festlig innslag med litt rosa og gull. Det passet inn med litt puter og stæsj av hva jeg hadde i min ellers dyp grå grønne stue 🙂

Nå er jo jeg “alene”.. eller singel… og da tenkte jeg, hvorfor ikke kjøre på med noe rosa? må vel nesten nyte det man kan når man først er i situasjonen, hi hi 🙂

Kanskje veeeldig feminint dette… men så vfår vi se hvor lenge jeg gidder det 🙂

På utsiden av inngangsdøren er det ikke så rosa… men julen er vel kanskje den tiden av året hvvor jeg føler det er tillatt med “mye”

Gøy er det i hvert fall 🙂

 

 

Publisert Legg igjen en kommentar
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *